Eteenpäin

Jälleenmyyjäksi?

OIitpa rakennuttaja, sähköasennusliike tai automyyjä,Lataustukusta saat markkinoiden parhaat tukkuhinnat suosituimmille latausasemille, nopean toimituksen 1-4 arkipäivässä ja teknisen tuen.

Rekisteröitymällä kumppaniksi pääset nopeasti kiinni markkinoiden kuumimpiin sähköauton lataustuotteisiin ilman isoja alkuinvestointeja. Olemme suosittujen go-e latausasemien tukkuliike Suomessa, sekä DEFA:n virallinen yhteistyökumppani kotilataukseen.

Rekisteröidy
Suosituimmat tuotteet

Suosituimmat tuotteet

Kiinteät latausasemat, kannettavat latauslaitteet eli suko- ja voimavirtalaturit sekä kaikki lisätarvikkeet.

Kun luot tilin, näet heti tuotteet, saldot ja hinnat. Voit tilata tuotteita omaan varastoosi tai suoraan asiakkaalle tarpeen mukaan. Näin sinun ei tarvitse kantaa riskiä myymättömistä tuotteista.

Laskun laitamme sinulle verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna. Ei minimitilausmääriä. Tuotteet lähetetään Postilla samana päivänä, jos tilaus tehdään ennen klo 14.

Rekisteröidy
Asiantuntevaa palvelua suomeksi

Asiantuntevaa palvelua suomeksi

Voit ohjata nykyiset ja tulevat asiakkaasi kysymyksineen suoraan meille. Me autamme heti. Tunnemme kaikki laitteet kuin omat taskumme, käytettävissä lisäksi suora valmistajan tuki.

Takuuasiat tai tekniset kysymykset hoituvat päivittäin suoraan asiakaspalvelumme kautta, ilman että sinun tarvitsee olla jokaisen laitteen ja auton ekspertti.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit kotilataamiseen. Käyttöohjeet ja asennusvideot löydät kootusti yhdeltä välilehdeltä.

Rekisteröidy
Tesla Wall Connector latausasema

Helposti alkuun

Valikoimissamme on tarkkaan valittuja tuotteita jälleenmyyjän näkökulmasta.

Toimitamme sinulle kaikki myynnin ja markkinoinnin aloittamiseen tarvittavat materiaalit ja aineiston ja tuemme sinua latausasemien myynnissä.

Rekisteröidy
luotettavakumppani suomalaistapalvelua