Helppous

Valikoimassamme on kaikki sähköauton kotilataukseen tarvittavat tuotteet:

- Kiinteät latausasemat

- Kannettavat latauslaitteet eli suko- ja voimavirtalaturit

- Lisätarvikkeet mm: adapterit, asennustolpat, kuormanhallintalaitteet..

Kun luot tilin, näet heti tuotteet, saldot ja hinnat. Voit tilata tuotteita omaan varastoosi tai suoraan asiakkaalle tarpeen mukaan. Näin sinun ei tarvitse kantaa riskiä myymättömistä tuotteista.

Laskun laitamme sinulle verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna. Ei minimitilausmääriä. Tuotteet lähetetään Postilla samana päivänä, jos tilaus tehdään ennen klo 14.

Luo tili

Paras palvelu

Yleensä turhaa sanahelinää, ei meillä. Tiedämme kuinka tuskallista reklamaatioiden hoitaminen tai laitteeseen liittyvien kysymysten hoitaminen voi joskus olla.

Voit ohjata nykyiset ja tulevat asiakkaasi kysymyksineen suoraan meille. Me autamme heti. Tunnemme kaikki laitteet kuin omat taskumme, käytettävissä lisäksi suora valmistajan tuki.

Takuuasiat tai tekniset kysymykset hoituvat päivittäin suoraan asiakaspalvelumme kautta, ilman että sinun tarvitsee olla jokaisen laitteen ja auton ekspertti.

Sivuiltamme löydät maan kattavimmat oppaat ja artikkelit kotilataamiseen. Käyttöohjeet ja asennusvideot löydät kootusti yhdeltä välilehdeltä.

Luo tili

Kate

Sehän liiketoiminnassa perimmäisenä kiinnostaa. Tuotteilla on mahdollista kääriä mukavaa lisärahaa lisämyyntinä tai sulauttaa ne osaksi ydinliiketoimintaasi.

Valikoimissamme on tarkkaan valittuja tuotteita, joista jää katetta sinullekin.

Toimitamme sinulle kaikki myynnin aloittamiseen tarvittavat materiaalit ja aineistot. Säästät myös luomisen tuskan.

Luo tili

Latausartikkelit

Käy lukemassa uusimmat lataamiseen liittyvät artikkelit. Kuormanhallinta, V2G, pörssisähköllä lataaminen, lataajan sovellukset ja paljon muita ajankohtaisia aiheita.

Artikkelit

Toimitus & maksuehdot

- Maksutapa 14pv

- Laskutus sähköpostilaskulla tai verkkolaskulla

- Toimitukset 1-4 arkipäivässä. Tarkasta ajankohtainen toimitusaika tuotesivulta.

- Kaikki hinnat esitetään alv 0%

- Nopea asiakaspalvelu, tekninen tuki ja takuuasiat

- Rekisteröinti ja asiakkuus ovat maksuttomia

Rekisteröidy nyt!